Україна та Польща проведуть Дні добросусідства

Читать на русском
Як повідомляється, дводенний захід пройде як на українській, так і на польській території, на спільній ділянці кордону Лубня - Волосате, 14 і 15 вересня.

У Закарпатській області у вересні пройдуть українсько-польські Дні добросусідства.

«Волинський розлам»: чому Польща ігнорує шлях до історичного примирення з УкраїноюПитання пошуку спільної історичної правди знову може стати кісткою в горлі двосторонніх відносин між Україною та Польщею. Чому не вдається віднайти згоди, аналізував політолог Олександр Радчук.

Попередню програму заходу обговорили голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль і Генеральний консул Республіки Польща у Львові Рафал Вольські 12 липня, передає прес-служба адміністрації Закарпаття, пише Слово і Діло.

Як повідомляється, дводенний захід пройде як на українській, так і на польській території, на спільній ділянці кордону Лубня - Волосате, 14 і 15 вересня.

Так, на польській території буде проведена міжнародна конференція, ряд панельних зустрічей і обговорення програм співробітництва. У Закарпатській області планують провести свято дружби України і Польщі. Крім того, в рамках заходу заплановано підписання низки домовленостей про проведення Закарпаттям та Підкарпатським воєводством спільних заходів в сферах економіки, освіти і культури.

В останній раз подібний захід проводився в 2002 році.

Раніше Порошенко зустрівся з Дудою в Брюсселі.

Також відзначимо, Дуда розповів, заради чого Польща підтримує Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: