В Україну не пустили російського актора, який знімався в Криму

Читать на русском
В Україну 10 липня не пустили російського актора Антона Макарського, який раніше брав участь у зйомках пропагандистського серіалу в Криму.

В Україну 10 липня не пустили російського актора Антона Макарського, який раніше брав участь у зйомках пропагандистського серіалу в Криму.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, пише «Слово і Діло».

Заборона книг, музики та гастролей: що робити з російською продукцією в Україні?Кабмін ініціює запровадження санкцій проти російських видавництв, що друкують книжки антиукраїнського змісту. Оцінили ситуацію експерти.

Відзначається, що Макарського виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску «Маяки».

У 2015 році він незаконно відвідував територію окупованого Криму. На півострів росіянин їздив брати участь у зйомках пропагандистського серіалу на замовлення одного з телеканалів РФ, незаконно перетнув державний кордон України в закритих пунктах пропуску на тимчасово окупованій території.

Цьому громадянину заборонений в'їзд в Україну терміном на 3 роки, його повернули назад. У ДПСУ зазначають, що наразі відомо майже про 3 тисячі громадян, які незаконно перебували в Криму.

Крім того, щодо майже 130 іноземців із числа діячів культури й мистецтва, які незаконно відвідували Крим, ухвалили рішення про заборону в'їзду до нашої держави.

Раніше стало відомо, що Ксенія Собчак потрапила до бази «Миротворця».

Також нагадаємо, СБУ визначила правила в'їзду для гастролерів з РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: