Аварія на залізниці в Одесі: на рейки поставили перший вагон

Читать на русском
Станом на вечір вівторка, 3 липня, працівники Укрзалізниці поставили на рейки перший із 14 вагонів, які зійшли на перегоні Іванівка – Веселий Кут.

Станом на вечір вівторка, 3 липня, працівники Укрзалізниці поставили на рейки перший із 14 вагонів, які зійшли на перегоні Іванівка – Веселий Кут біля села Путилівка Одеської області.

Про це пише «Слово і Діло».

«О 20:42 залізничники за допомогою гідравлічного обладнання поставили на рейки перший вагон, який було пошкоджено внаслідок сходу. Також заплановано підняти ще один вантажний вагон, який зійшов з рейок одним візком», - йдеться в заяві Укрзалізниці.

За даними оператора залізниці, решта вагонів буде прибрана на узбіччя, це дозволить відкрити рух поїздів непарної колії та мінімізує затримки потягів.

На місці працюють близько 50 залізничників і три відновні поїзди.

Нагадаємо, що 3 липня в Одеській області на залізничному перегоні біля села Путилівка з рейок зійшов вантажний потяг, який перевозив зерно та добрива. 12 вагонів перекинулися на бік та ще у 12 відірвало ходову частину.

Через залізничну аварію рух потягів у напрямку Одеса - Київ призупинено. Зміненими маршрутами курсують 16 пасажирських поїздів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: