Зведення штабу ООС: 23 обстріли, втрат немає

Читать на русском
Упродовж минулої доби, 9 липня, в районі операції Об'єднаних сил терористи 23 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців.

Упродовж минулої доби, 9 липня, в районі операції Об'єднаних сил терористи 23 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців.

Як повідомляє прес-центр ООС, на попаснянському та світлодарську напрямках терористи вели вогонь по українських позиціях в районах населених пунктів Новозванівка, Світлодарськ та Новолуганське, використавши автоматичні гранатомети і великокаліберні кулемети, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 9 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 9 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямках з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї були обстріляні українські позиції поблизу Авдіївки, Невельського, Новотроїцького, Пєсків і Опитного.

На маріупольському напрямі з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї бойовики стріляли у Водяного, Лебединського та Широкино. У результаті обстрілу один військовий отримав поранення.

За минулу добу на луганському напрямку було тихо.

Протягом поточної доби бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь біля Орехово, Водяного, Широкино і Лебединського.

За поточну добу втрат серед українських військових немає. За уточненими даними розвідки, один бойовик був знищений.

Раніше нацгвардійці затримали пособника бойовиків «ДНР».

Також повідомлялося, що Червоний Хрест направив на Донбас гумдопомогу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: