У Великій Британії Кейт Міддлтон і принц Вільям хрестили сина

Читать на русском
Королівське подружжя принца Вільяма і Кейт Міддлтон, які в квітні втретє стали батьками, хрестили новонародженого сина принца Луї Артура Чарльза Кембриджського.

Королівське подружжя принца Вільяма і Кейт Міддлтон, які в квітні втретє стали батьками, хрестили новонародженого сина принца Луї Артура Чарльза Кембриджського.

Відео з місця церемонії опубліковано на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу в Twitter, пише «Слово і Діло».

Скільки коштувало королівське весілля - підрахунки ЗМІВесілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл обійшлося королівській сім'ї в 43 мільйони доларів.

Церемонія пройшла у вузькому колі родичів в королівській каплиці Сент-Джеймсського палацу. Обряд провів архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі, який у травні обвінчав принца Гаррі і Меган Маркл.

Під час хрещення використовували воду з річки Йордан і срібну купіль, яка була виготовлена ще під час правління королеви Вікторії в 1840 році для хрещення її першої дитини.

Хрещеними принца Луї герцог і герцогиня Кембриджські обрали своїх друзів і родичів, серед яких товариші принца Вільяма Ніколас ван Катцем, Гай Пеллі і Гаррі Обрі-Флетчер, а також подруги Кейт Лаура Мід, місіс Картер і родичка Люсі Міддлтон.

Кейт Міддлтон була одягнена в білосніжне плаття від свого улюбленого дизайнера Олександра Макквіна, його вбрання вона обирала і для двох попередніх церемоній хрещення.

У списку запрошених гостей потрапили принц Чарльз з дружиною Каміллою, принц Гаррі і Меган Маркл, батьки Кейт, а також її молодша сестра Піппа з чоловіком і брат Джеймс Міддлтон.

Раніше Борис Джонсон залишив посаду міністра закордонних справ Британії.

Також Королева Елизавета II дала згоду на закон про Brexit.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: