Зведення штабу ООС 9 липня: 21 обстріл, один поранений

Читать на русском
За поточну добу втрат серед українських військовослужбовців немає. За даними розвідки, двоє представників незаконних збройних формувань отримали поранення.

За добу, 8 липня, в районі проведення ООС бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 8 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 8 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку було тихо, проте на Горлівському і Світлодарську напрямках бандформування стріляли в районі населених пунктів Південне і Світлодарськ. Біля Південного один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення, передає штаб.

«На донецькому і маріупольському напрямках за минулу добу було гаряче. Там ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї 18 раз обстріляв позиції Об'єднаних сил. Під вогнем окупантів знаходилися захисники Авдіївки, Мар'їнки, Водяного, Широкино, Лебединського, Павлопіль і Талаківці. На цих напрямках втрат серед наших захисників немає», - йдеться в повідомленні.

Протягом поточної доби бойовики три рази порушили режим припинення вогню, зокрема на Попаснянському та маріупольському напрямках. Вогневому впливу піддалися позиції Об'єднаних сил біля Новозванівка і Водяного, інформує прес-центр.

За поточну добу втрат серед українських військовослужбовців немає. За даними розвідки, двоє представників незаконних збройних формувань отримали поранення.

Раніше Червоний Хрест направив на Донбас гумдопомогу.

Також нагадаємо, в Харкові помер морпех, поранений на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: