Ситуація на Донбасі: два обстріли, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі в районі проведення операції об'єднаних сил з початку суботи станом на 18:00 суботи 7 липня, бойовики двічі порушували перемир'я, ніхто з українських військових не постраждав.

На Донбасі в районі проведення операції об'єднаних сил станом на 18:00 суботи 7 липня, бойовики двічі порушували перемир'я, ніхто з українських військових не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 7 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом цієї доби, з 7:00 ранку до 18:00 противник порушував встановлений перемир'я на окремих напрямках. Російські окупаційні війська два рази відкривали вогонь на світлодарському та маріупольському напрямках із застосуванням великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях об'єднаних сил в районі населених пунктів Новолуганське і Широкино», - сказано в звіті.

Протягом суботи втрат серед особового складу об'єднаних сил не було.

«Українські захисники контролюють обстановку, стійко утримують займані рубежі і дотримуються режиму припинення вогню», - зазначено в звіті.

Нагадаємо також, що був затриманий контрактник, котрий раніше воював за «ДНР».

Відзначимо, в Харкові помер поранений на Донбасі морпех.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: