В аеропорту «Херсон» не поновили залу вильоту до початку літнього сезону, як обіцяв Гордєєв

Читать на русском

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв провалив обіцянку, що до початку літнього сезону 2018 року в Міжнародному аеропорту «Херсон» планується оновити зал вильоту, розташований на другому поверсі.

Таку обіцянку він дав 27 грудня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«У Міжнародному аеропорту« Херсон »реконструйований перон, аванперон і руліжні доріжки. У наступному році планується відновлення світлосигнальної системи та системи курсової посадки для того, щоб приймати наші літаки з будь-якого боку.

Ми повинні бути конкурентоспроможними на тлі інших областей, тому будемо розвивати аеропорт надалі. Також до початку літнього сезону в аеропорту планується оновити зал вильоту, розташований на другому поверсі», – написав Гордєєв на своїй сторінці в Facebook.

Заступник голови Херсонської ОДА Рищук, у відповідь на наш запит повідомив, що в обласному бюджеті передбачено 3 мільйони гривень на реконструкцію 2-го і 3-го поверхів аеровокзалу. Вже замовлено проект реконструкції приміщень.

Наступним кроком буде проведення тендера на виконання реконструкції приміщень, яка дозволить збільшити пропускну спроможність аеропорту до 800 пасажирів на годину.

Проте, до зазначеного терміну роботи не були виконані, тому обіцянка отримує статус – «не виконана».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Гордєєв дав 56 обіцянок, з них 16 виконав і 8 – провалив.

Раніше ми писали, яке майно задекларував Гордєєв та інші глави ОДА в 2017 році.

Також «Слово і Діло» підрахувало, скільки землі було у голів ОДА та їхніх сімей в минулому році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: