Прокуратура оголосила нову підозру Вишинському

Читать на русском
Підозрюваному в державній зраді керівнику РІА Новости-Украина Кирилу Вишинському оголосили нову підозру через незаконне зберігання вогнепальної зброї в банківському сейфі.

Підозрюваному в державній зраді керівнику РІА «Новости-Украина» Кирилу Вишинському оголосили нову підозру через незаконне зберігання вогнепальної зброї в банківському сейфі.

СБУ провела обшук у банківському сейфі ВишинськогоУ результаті санкціонованого обшуку в банківському сейфі керівника РІА «Новости Украина» Кирила Вишинського СБУ знайшла трудовий договір з російським ЗМІ, зброю і велику суму грошей.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, передає «Слово і Діло».

Чи можливий обмін Вишинського на Сенцова та чи впливає на щось голодування?Прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца заявила про можливість обміну Вишинського на Сенцова. Оцінили такі перспективи та розповіли, який вплив має голодування ув’язнених на рішення, експерти.

За її словами, судово-балістична експертиза встановила, що знайдений в банківському сейфі Вишинського пістолет є самозарядним нарізним пістолетом моделі FN Browning M1906.

У зв'язку з цим йому повідомлено про підозру по ч.1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї і боєприпасів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Нагадаємо, що Служба безпеки України провела санкціонований судом обшук в орендованому Кирилом Вишинським індивідуальному банківському сейфі. Під час слідчих дій були виявлені договір із російським пропагандистським ЗМІ, $200 тисяч, пістолет і патрони до нього.

Раніше стало відомо, що Вишинський попросив зустрічі з російським консулом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: