Поклонська прокоментувала свій «слід» у справі Сенцова

Читать на русском
Депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська розповіла про свою роль у справі ув'язненого в РФ українського режисера Олега Сенцова.

Депутат Держдуми Росії Наталія Поклонська розповіла про свою роль у справі ув'язненого в РФ українського режисера Олега Сенцова.

Як пише «Слово і Діло», таким чином вона відповіла на те, що адвокат Дмитро Дінзе оприлюднив протокол судового засідання про обрання покарання режисеру, зазначивши, що «сама Поклонська брала участь в арешті Сенцова», передає РБК.

У РФ допустили обмін Сенцова на російських ув'язненихУкраїнського режисера Олега Сенцова можуть включити до списку з обміну засудженими між Росією і Україною.

«Не знаю, хто ще не чув про цей секрет Полішинеля. Розкрию ще одну «таємницю», що як у справі Сенцова, так і в низці інших кримінальних справ щодо злочинців особисто я представляла державне обвинувачення в судах», – заявила Поклонська.

Депутат зазначила, що їй була представлена ​​«вичерпна сукупність документів гласного й негласного характеру, що повністю викривають Сенцова» в підготовці теракту – підриву пам'ятника загиблим у Другій світовій війні.

Поклонська заявила, що більшості з тих, хто здіймає галас навколо режисера, «глибоко начхати на те, що буде із самим Сенцовим».

«Зараз для них він – зручний інструмент для досягнення своїх цілей, продовження тюремного флешмобу під назвою «голодування» за політичних в'язнів, відволікання уваги від катастрофічної економічної та соціальної ситуації всередині країни на зовнішній подразник», – підкреслила вона.

Раніше стало відомо, що колишній «прокурор» анексованого Криму Наталія Поклонська брала участь в арешті українського режисера Олега Сенцова в 2014 році.

Також повідомлялося, що сестра Сенцова зустрілася з ним у колонії в Лабитнангі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: