У Харківській області був смертельно травмований військовий

Читать на русском
У Чугуївському районі Харківської області під час завантаження на залізничні платформи штатної бронетехніки був смертельно травмований механік-водій.

У Чугуївському районі Харківської області під час завантаження на залізничні платформи штатної бронетехніки був смертельно травмований механік-водій однієї з військових частин оперативного командування «Схід».

Сумна статистика: бойові та небойові втрати в ЗСУ за час АТОЗа час проведення антитерористичної операції Збройні сили України втратили майже 4 тисячі чоловік, 1,6 тисячі з яких – не на полі бою.

Про це в середу, 4 липня, повідомляє прес-служба оперативного командування «Схід» у Facebook, пише «Слово і Діло».

«При завантаженні на залізничні платформи штатної броньованої техніки механік-водій однієї з військових частин оперативного командування «Схід» – старший сержант Скус Олександр Дмитрович – отримав травми, несумісні з життям», – ідеться в повідомленні.

Відзначається, що наразі проводиться розслідування обставин загибелі військовослужбовця.

«Попередньо встановлено, що причиною трагедії стало грубе порушення військовослужбовцями техніки безпеки при проведенні робіт. У всіх військових частинах та установах оперативного командування вживаються термінові додаткові заходи щодо недопущення травмування військовослужбовців», – доповіли в відомстві.

Раніше в Мукачеві зіткнулися бойові машини, четверо військових потрапили до лікарні.

Також нагадаємо, що загинув український військовий, якого поранив снайпер на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: