Князєв озвучив втрати Нацполіціі з часу її створення

Читать на русском
З моменту створення Національної поліції у 2015 році загинули 22 поліцейських. Для становлення Національної поліції необхідно не менше семи років, запевняє голова відомства Князєв.

З моменту створення Національної поліції у 2015 році загинули 22 поліцейських.

Як пише «Слово і Діло», про це під час урочистостей з нагоди третьої річниці з дня створення НПУ на Софійській площі в Києві заявив глава НПУ Сергій Князєв, передає УНН.

«З часу створення поліції загинули 22 поліцейських і 1343 були поранені», - сказав він.

Князєв також зазначив, що для становлення Національної поліції необхідно не менше семи років.

«Як показує досвід наших зарубіжних колег, для становлення Національної поліції необхідно 5-7 років. Щоб стати поліцейським, необхідно не тільки надіти форму, а треба мати серце і честь. У наших лавах кожен третій поліцейський - учасник АТО», - сказав Князєв.

Як Порошенко порушує КонституціюПрезидент України зобов’язаний підписати ухвалений Верховною Радою проект закону протягом 15 днів або повернути до парламенту. Але на практиці деякі законодавчі ініціативи чекають роками, а інші підписуються в день надходження на Банкову.

У цьому контексті він зазначив, що головним залишається те, щоб результати не діставалися незворотними втратами, а для цього треба не припиняти набувати професіоналізм.

Нагадаємо, Порошенко нарешті підписав важливий закон для Нацполіції через три місяці після ухвалення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: