Шахтарі перекрили міжнародну трасу під Львовом

Читать на русском
Близько півсотні гірників перекрили міжнародну трасу Львів–Рава-Руська. Вони вимагають погасити заборгованість із заробітної плати.

У Львівській області шахтарі перекрили міжнародну трасу Львів–Рава-Руська.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це у вівторок, 3 липня, повідомляє Сайт міста Львова з посиланням на патрульну поліцію області.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка заявив, що до кінця 2018 року середня заробітна плата області буде більше 10 тисяч гривеньСказано 29 березня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Акція протесту проходить поблизу села Воля-Висоцька. Гірники вимагають погасити заборгованість із заробітної плати. У страйку беруть участь близько півсотні гірників. На місці працюють патрульні поліцейські, які вживають заходів із охорони громадського порядку та безпеки руху пішоходів і транспортних засобів на час проведення страйку.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка пообіцяв підвищити заробітну плату працівникам шахти «Надія»Сказано 8 червня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, раніше гірники шахти «Нововолинська» відмовилися підніматися на поверхню, поки їм не заплатять борг із зарплати й не добудують рудник.

Раніше в Міністерстві енергетики і вугільної промисловості заявили, що зможуть погасити борги із зарплати перед українськими шахтарями до кінця року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: