Суд Києва обрав запобіжний захід викрадачам сина дипломата Лівії

Читать на русском
Шевченківський районний суд обрав запобіжний захід для викрадачів лівійського дипломата у вигляді утримання під вартою на 2 місяці без права внесення застави.

Шевченківський районний суд обрав запобіжний захід для викрадачів сина лівійського дипломата у вигляді утримання під вартою на 2 місяці без права внесення застави.

Про це повідомляє прес-служба київської прокуратури, передає «Слово і Діло».

«За клопотанням Київської місцевої прокуратури №10 двом зловмисникам, які посеред дня в центрі столиці викрали іноземного громадянина, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Відповідне рішення ухвалив Шевченківський районний суд. Києва», - йдеться в повідомленні.

Так, вони будуть знаходиться в СІЗО протягом 60 діб без права внесення застави. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, повідомлення про викрадення чоловіка на вул. Тургенєвській надійшло від свідків 25 червня. У столиці ввели план «Перехоплення». Зловмисники втекли на автомобілі Volkswagen Golf темно-синього кольору.

В той же день в Дарницькому районі Києва поліцейські знайшли потерпілого, у якого були тілесні ушкодження. Його відправили до лікарні і надали охорону. Відомо, що зловмисники вимагали у іноземця гроші. Пізніше викрадачі були затримані. Ними виявилися двоє громадян Єгипту, 1980 і 1996 р.н.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: