ЗМІ оприлюднили «розстрільний список» 47 журналістів та блогерів

Читать на русском

ЗМІ оприлюднили список із 47 українських журналістів і блогерів, яким, за версією українських спецслужб, загрожує смерть від рук кілерів.

ЗМІ оприлюднили список із 47 українських журналістів і блогерів, яким, за версією українських спецслужб, загрожує смерть від рук кілерів.

Як пише «Слово і Діло», фотокопії є в розпорядженні «Страни».

«З огляду на велику суспільну значимість цієї історії, а також величезний резонанс, який вона отримала (зокрема й у міжнародному масштабі), ми ухвалили рішення оприлюднити список», – ідеться в повідомленні.

Як стверджує джерело «Страни» в СБУ, ці списки Герман нібито передав своєму «куратору Дмитру» в контррозвідці ще 21 травня 2018 року.

Сам Герман, за його ж версією, отримав їх від В'ячеслава Пивоварника, якого раніше звинуватив у фінансуванні тероризму на території України на гроші якогось «фонду Путіна». І відразу ж довів до відома контррозвідки.

Нагадаємо, Герман стверджує, що брав участь у спецоперації контррозвідки СБУ щодо викриття мережі російських агентів в Україні, які нібито готували вбивства на території нашої країни, проте з якоїсь причини був затриманий представниками іншого департаменту СБУ.

Водночас генпрокурор Юрій Луценко заперечує, що Герман співпрацював із СБУ. За версією українських правоохоронців, Герман був організатором виконання злочинного замовлення, що надійшло до нього від певних «невстановлених осіб», які співпрацювали нібито з російськими спецслужбами.

Нагадаємо, раніше до Служби безпеки України викликали журналістів Матвія Ганапольського та Євгена Кисельова, де їм повідомили, що вони потрапили до «чорного списку 47».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: