У Києві через концерт змінять маршрути руху громадського транспорту

Читать на русском
У неділю 1 липня, під час проведення концерту міжнародного проекту «Шляхи дружби» на Софіївській площі в Києві будуть змінені маршрути руху громадського транспорту.

У неділю 1 липня, під час проведення концерту міжнародного проекту «Шляхи дружби» на Софіївській площі в Києві будуть змінені маршрути руху громадського транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, пише «Слово і Діло».

В Україні звузять смуги руху на дорогах: реакція соцмережВ Україні планують звузити смуги на дорогах до європейських стандартів. У Мінрегіоні вважають, що це підвищить безпеку руху.

Зокрема, будуть змінені схеми руху автобусів, що курсують за маршрутами 24 і 114, а також тролейбусів №6, 16 і 18.

«1 липня ц 20:00 до 24:00 в зв'язку з проведенням міжнародного проекту «Шляхи дружби» на Софійській площі вносяться зміни в роботу автобусних маршрутів №№ 24, 114 і тролейбусних №№ 6, 16, 18», - повідомляють представники КМДА з посиланням на «Київпастранс».

Тролейбуси маршруту №6 курсуватимуть за схемою вул.Юрія Кондратюка - вул.Маршала Рокоссовського - ул.Полярна - вул.Вишгородська - вул.Кирилівська - Подільський узвіз - ул.Овруцька - вул.Герцена - вул.Мельникова - станція метро Лук'янівська.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє провести реконструкцію Контрактової площіСказано 7 квітня 2017 р.Статус обіцянки: У процесі

Тролейбуси маршруту №16 рухатимуться по вул.Академіка Щусєва - вул.Ризькій - вул.Дорогожицькій - вул.Мельникова - вул.Січових Стрільців - ул.Вячеслава Чорновола - Повітрофлотському шляхопроводу, а в зворотному напрямку по цій же схемі.

Маршрут тролейбусів №18 пройде через вул.Сошенка - вул.Вишгородську - вул.Кирилівську - Подільський узвіз - вул.Овруцкая - вул.Герцена - вул.Мельникова - вул.Січових Стрільців - ул.Вячеслава Чорновола - Повітрофлотському шляхопроводу, в зворотному напрямку за цією ж схемою.

Автобуси 24 і 114 курсуватимуть за схемою руху буднього дня, через вулицю Хрещатик.

Раніше в центрі Києва в середу, 27 червня, з 19:30 до 22:00 годин було заборонено рух транспортних засобів, крім громадського.

Також нагадаємо, що в столиці обмежували рух на Виноградарі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: