Столтенберг прокоментував домовленість про зустріч Трампа з Путіним

Читать на русском
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вітає домовленість США та Росії про зустріч президентів країн Дональда Трампа та Володимира Путіна.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вітає домовленість США та Росії про зустріч президентів країн Дональда Трампа та Володимира Путіна.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Радіо Свобода.

Зустріч Путіна і Трампа. Без великих очікувань?Зустріч Трампа й Путіна, ймовірно, відбудеться після саміту НАТО в Брюсселі 11-12 липня. Чого очікувати від переговорів, міркували експерти.

«Я вітаю майбутню зустріч президента Трампа і президента Путіна, тому що я вірю в діалог… Для мене діалог не є свідченням слабкості. Діалог є свідченням сили», – сказав Столтенберг під час саміту ЄС у Брюсселі.

Він додав, що Альянс не хоче нової Холодної війни й ізолювати Росію.

«Ми прагнемо до кращих відносин», - зазначив Столтенберг.

Як повідомили в Білому Домі та Кремлі, зустріч Трампа з Путіним відбудеться 16 липня в столиці Фінляндії Гельсінкі. Остаточна домовленість про цей захід була досягнута під час візиту в Москву радника з нацбезпеки президента США Джона Болтона.

У Білому Домі розповіли, що Трамп і Путін обговорять відносини між США і Росією і низку питань національної безпеки. У прес-службі Кремля не назвали теми, які будуть обговорюватися на зустрічі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: