П'ятниця в зоні ООС: 12 обстрілів, поранений боєць ЗСУ

Читать на русском
З початку доби 29 червня по станом на 18:00 бойовики 12 раз обстріляли сили Операції об'єднаних сил.

З початку доби 29 червня по станом на 18:00 бойовики 12 раз обстріляли сили Операції об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС на сторінці в Facebook, передає Слово і Діло.

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 29 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Протягом поточної доби з 07:00 до 18:00 бойовики 12 раз порушили режим припинення вогню, 5 разів - з забороненої мінськими домовленостями зброї.

На луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де наші позиції обстрілювали з гранатометів, а по захисникам Новотошківського відпрацював ворожий танк.

На Горлівському напрямі бої йшли навколо населеного пункту Луганське. Противник використав гранатомети, стрілецьку зброю і заборонені 82-мм міномети.

У результаті бойових дій на цьому напрямку один наш військовослужбовець отримав поранення. На донецькому напрямку противник вів вогонь по захисникам Мар'їнки і Пєсков зі стрілецької зброї і ручних протитанкових гранатометів.

На маріупольському напрямі бої йшли в районі населених пунктів Лебединське, Широкино і Водяне, де ворог застосовував гранатомети і стрілецьку зброю, а наші позиції близько Бердянського бойовики обстріляли з міномета калібру 120 мм.

Дані про втрати ворога уточнюють.

Раніше стало відомо, що Росія пригнала на Донбас черговий «гумконвой».

Також Волкер заявив, що на Донбасі відбувається «щось, подібне» до незаконної анексії Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: