На Донбасі поранені два мирних жителя – ОБСЄ

Читать на русском
Жінки в Докучаєвську та Ясинуватій отримали поранення під час обстрілу, після чого були ушпиталені.

Дві жінки в Ясинуватій і Докучаєвську отримали поранення внаслідок обстрілу й були ушпиталені.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ у своєму звіті за 25 червня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 25 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, в Ясинуватій жінка розповіла, що куля потрапила їй у верхню частину спини, коли вона була біля свого будинку з дітьми.

«У залізничній лікарні в Ясинуватій (непідконтрольна уряду, 16 кілометрів на північний схід від Донецька) медпрацівники повідомили СММ, що 12 червня до лікарні поступила жінка (33 роки) з гематомою й подряпинами на спині та грудній клітці від кулі, яка, ймовірно, зрикошетила від якоїсь поверхні й потрапила в жінку», – йдеться в звіті.

Своєю чергою мешканка непідконтрольного Докучаєвська повідомила, що її поранило на шляху до автобусної зупинки на вулиці Центральній.

«Почався обстріл, що змусило її сховатися під стіною ближніх будівель. За словами жінки, вона відчула, як щось потрапило в неї, й зрозуміла, що на потилиці в неї тече кров. Незабаром після цього жінці надали першу допомогу в магазині, згодом її відвезли до Докучаєвської міської лікарні», – зазначили спостерігачі.

Медпрацівники в лікарні розповіли СММ, що жінку доправили до лікарні з уламковим пораненням голови й що її виписали того ж дня.

Нагадаємо, за минулу добу, 25 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики 24 рази обстріляли позиції українських військових, з них чотири – із забороненої зброї.

А у ніч на 26 червня помер 20-річний український військовий Руслан Баглик із міста Тростянець Сумської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: