В Одеській області інспектора ДПСУ спіймали на хабарі

Читать на русском
Співробітники внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби спільно з представниками СБУ затримали в Одеській області інспектора прикордонної служби.

Співробітники внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби спільно з представниками СБУ затримали в Одеській області інспектора прикордонної служби під час отримання від іноземця хабара за сприяння в незаконному перетині державного кордону.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«До поля зору військовослужбовець Подільського загону потрапив понад місяць тому, коли була отримана достовірна інформація про його причетність до вчинення незаконних переправ іноземних громадян», – розповіли в ДПСУ.

Зокрема, він намагався провести через кордон громадянина Молдови.

За інформацією, спочатку прикордонник провів його безпосередньо до лінії державного кордону й перевірив відсутність прикордонних нарядів, після чого отримав другу частину хабара, вказавши подальший напрямок руху.

У результаті зловмисник був затриманий правоохоронцями, щодо нього розпочате кримінальне провадження за ст. 332 КК (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та ст. 368 КК (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Нагадаємо також, що прикордонники зі стріляниною зупинили двох утікачів.

Раніше в Чернівецькій області невідомі напали на прикордонників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: