На хабарі затримали одного з керівників поліції в Хмельницькій області

Читать на русском
Правоохоронці викрили за систематичні хабарі в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

Правоохоронці викрили за систематичні хабарі в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України у понеділок, 25 червня.

Олексій ГончаренкоНародний депутат України
Гончаренко пообіцяв підтримувати законопроект введення "провокації" хабаряСказано 4 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

За даними спецслужби, протягом квітня-червня 2018 року поліцейський налагодив схему одержання неправомірної вигоди за безперешкодні перевезення великогабаритних та великовагових транспортних засобів.

У СБУ кажуть, що ділок «спрощував» для суб'єктів господарювання механізм отримання дозволу на безперешкодне транспортування зазначених транспортних засобів без дотримання відповідної процедури та необхідних термінів.

Вартість перевезення кожної одиниці важкої техніки, за даними СБУ, становила до 5000 гривень. Зловмисник також організовував надання патрульного супроводу під час переміщення великогабаритних і великовагових транспортних засобів, повідомили у відомстві.

«Правоохоронці затримали зловмисника у службовому кабінеті після чергової «операції», - сказано в повідомленні.

Раніше в Рівненській області на хабарі затримали чиновника міськради.

Також силовики затримали і оголосили про підозру в отриманні хабара завідувачу і доценту однієї з кафедр Черкаського державного технологічного університету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: