Москалькова зустрілася з екіпажем судна «Норд»

Читать на русском
Російський омбудсмен Тетяна Москалькова у вівторок, 26 червня, зустрілася в Києві із затриманими в Україні моряками судна Норд.

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова у вівторок, 26 червня, зустрілася в Києві із затриманими в Україні моряками судна «Норд».

Як передає «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба російського уповноваженого з прав людини.

Задовільно: омбудсмен РФ відвідала українських в'язнів у КримуОфіс омбудсмена Росії оцінює як задовільний стан здоров'я українських політв'язнів у Криму.

«Тетяна Москалькова вражена парадоксальністю ситуації, коли люди, які доведено не мають громадянства України, фактично перебувають у заручниках: їх не випускають до рідних і близьких, сім'ї відчувають душевні страждання без рідних», – ідеться в повідомленні.

За результатами зустрічі уповноважений планує звернутися до керівництва компетентних органів України з проханням про звільнення моряків і їх швидке повернення на батьківщину.

Москалькова 26 червня перебуває з робочим візитом в Україні. Під час поїздки вона також планує відвідати росіянина Максима Одинцова, який перебуває в СІЗО Києва.

За словами омбудсмена РФ український режисер Олег Сенцов відмовився від пропозиції пройти огляд у лікарів, яких оберуть адвокат і родичі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: