Гройсман розповів подробиці боротьби з контрабандою

Читать на русском
Боротьба з контрабандою, яку розпочав уряд, буде постійною та системною, тому не варто сподіватися на те, що вона найближчим часом завершиться.

Боротьба з контрабандою, яку розпочав уряд, буде постійною та системною, тому не варто сподіватися на те, що вона найближчим часом завершиться.

Як пише «Слово і Діло», про це України Володимир Гройсман сказав у понеділок в вечері в ефірі телеканалу ICTV, повідомляє Укрінформ.

«Ми маємо зараз реально із цим жорстко боротися. І навіть якщо треба, то й силовими методами. Один раз покажемо і буде порядок. Я зараз хочу звернутися до всіх митників України, до всіх правоохоронців, і бізнесу в тому числі, якщо хтось вважає,що це разова акція, то це не так. Це нова, абсолютно прозора система», - сказав Гройсман.

Він зазначив, що уряд працюватиме проти контрабанди у повній координації з легальним бізнесом, щоб ніхто не зробив йому шкоди.

«Працюватиме онлайн гаряча лінія і будемо тримати постійний зв’язок... Якщо хтось зараз сидить перед телевізором та їсть поп-корн і думає про те, що все закінчиться, то це не закінчиться, бо ми жорстко взялися за цю позицію», - додав прем'єр.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів 20 червня ухвалив презентований Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом план боротьби з контрабандою та тіньовими схемами на митниці.

Уряд також має намір направити до Верховної Ради зміни до законодавства, які передбачають кримінальну відповідальність за здійснення контрабанди.

Нагадаємо, в Україні виявляють менше контрабанди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: