Гриневич назвала дати вступної кампанії

Читать на русском
Міністр освіти і науки Лілія Гриневич заявила, що вступна кампанія 2018 року стартує 2 липня.

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич заявила, що вступна кампанія 2018 року стартує 2 липня.

З цього дня розпочнеться реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів. Як передає «Слово і Діло», про це вона сказала на прес-конференції в понеділок, 25 червня, повідомляє УНН.

Сьогодні, за словами Гриневич, Міносвіти протестує цю систему.

Вона також зазначила, що реєстрація електронних кабінетів триватиме до 25 червня. А прийом заяв і документів розпочнеться 12 липня.

«Особи, які вступатимуть до закладів вищої освіти на основі співбесіди, вступних іспитів чи творчих конкурсів, зможуть подавати заяви до 20 липня. Абітурієнти, які вступатиуть лише на основі сертифікатів ЗНО, – до 26 липня. Творчі конкурси будуть проведені в декілька сесій – із 14 до 26 липня. Вступні іспити – з 21 до 26 липня, співбесіди – з 21 до 23 липня включно», – уточнила Гриневич.

Рейтинговий список вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування сформують і оприлюднять 1 серпня.

«Вступники, які отримають рекомендації, мають виконати всі вимоги до зарахування на місця державного чи регіонального замовлення, тобто вчасно подати свої оригінали документів до 6 серпня. Зарахування вступників за державним чи регіональним замовленням відбудеться 7 серпня, тобто під час наказів про зарахування, а за кошти фізичних чи юридичних осіб – не пізніше ніж 30 вересня. Це основні дати вступної кампанії», – сказала вона.

Раніше Гриневич повідомила, скільки випускників шкіл отримують професійну освіту.

Топ-10 обіцянок Лілії Гриневич – у нашому матеріалі за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: