Зведення штабу ООС 25 червня: 22 обстріли, один боєць загинув, четверо поранених

Читать на русском
За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи збільшили використання зброї великого калібру, яке заборонено мінськими домовленостями, також зафіксовано вогонь з танка і БМП.

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи збільшили використання зброї великого калібру, яке заборонено мінськими домовленостями, також зафіксовано вогонь з танка і БМП.

Як повідомляє прес-центр ООС, на луганському напрямку бойові дії відбувалися в районі населеного пункту Кримське, де бойовики застосували артилерію калібром 122 мм, 82-мм міномети, гранатомети і стрілецьку зброю, пише «Слово і Діло». Біля Луганського і Новозванівки терористи вели вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 24 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку під прицільним вогнем перебували українські позиції в районі Мар'їнки, Авдіївки і Кам'янки.

На маріупольському напрямі гаряче було в Водяному, де бойовики вели вогонь зі ствольної артилерії і 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Лебединського були зафіксовані обстріли з танка і 122-мм артилерійських систем. Також активність терористів спостерігалася в районі населених пунктів Богданівка, Гнутове і Широкино.

Всього бойовики 22 рази обстріляли позиції українських військових, десять із яких з забороненого мінськими домовленостями озброєння.

У штабі також додали, що в результаті активних бойових дій один військовий загинув і четверо отримали поранення.

Протягом поточної доби бойовики тричі відкривали зі стрілецької зброї в районі населених пунктів Мар'їнка, Гнутове і Широкино.

Нагадаємо, на Донбасі затримали двох бойовиків, які збирали розвідувальні дані.

Також повідомлялося, що в зоні ООС переобладнали чотири блокпости.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: