Ворог 5 разів порушував режим припинення вогню на Донбасі – штаб ООС

Читать на русском
Протягом 24 червня, з 7 ранку і до 18 години вечора, бойовики продовжували збройні провокації проти українських військ, один боєць ЗСУ поранений.

Протягом 24 червня, з 7 ранку і до 18 години вечора, бойовики продовжували збройні провокації проти українських військ, один боєць ЗСУ поранений.

Про це повідомляє прес-служба ВЗГ, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 24 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Ворог 5 разів порушував режим припинення вогню і у всіх випадках обстріли велися з забороненого мінськими домовленостями озброєння», - йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське ворог обстріляв українські позиції з мінометів калібром 82 мм, БМП, гранатометів і стрілецької зброї.

На маріупольському напрямі ситуація загострилася. Бойовики вели щільний вогонь по захисникам Водяного з ствольної артилерії калібром 122 мм і 152 мм. Ворог також активно застосовував міномети всіх типів, автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю. Під час бойових дій в цьому районі один український військовослужбовець отримав поранення.

Також обстрілів із заборонених мінськими домовленостями 122-мм артилерійських систем і 82-мм мінометів піддалися позиції українських захисників у Гнутове і Богданівка, а Лебединський, крім артилерії, обстрілював танк.

Раніше на Донбасі прикордонники виявили схованку з боєприпасами.

Також на Донбасі бойовики обстріляли санітарну машину.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: