У Києві викрали сина дипломата – поліція

Читать на русском
Поліцейські розшукують зловмисників, які викрали сина фінансового аташе лівійського посольства в Україні.

У Києві поліцейські розшукують зловмисників, які в центрі столиці насильно посадили чоловіка в автомобіль і вивезли в невідомому напрямку.

Як повідомили УНІАН у прес-службі поліції Києва, в місті запровадили план «Перехоплення», пише «Слово і Діло».

«Близько 12:00 до чергової частини Шевченківського управління поліції почали надходити повідомлення від свідків про те, що на вулиці Тургенівській двоє невідомих насильно посадили чоловіка в автомобіль темного кольору й поїхали з місця події», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліцейські патрулі та слідчо-оперативна група територіального управління поліції відразу прибули на місце події й поспілкувалися зі свідками.

«Окрім того, в столиці запровадили план «Перехоплення», розшукується автомобіль «Фольксваген Гольф» темно-синього кольору», – додали в поліції.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, в рамках якого проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів та слідчих дій для встановлення зловмисників та їх місцеперебування.

Як повідомили 112.ua в прес-службі поліції Києва, викраденим є громадянин Лівії Абдусалам, 1992 р. н., син фінансового аташе лівійського посольства в Україні. На місці викрадення поліція вилучила паспорт на ім'я Абдусалама.

Нагадаємо, в «Борисполі» затримали торговця людьми.

Раніше в киянина забрали біткойни на 68 мільйонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: