Декларації працівників митниці: що приховують чиновники

Читать на русском
Начальниця відділу митного оформлення Львівської митниці після відкриття проти неї кримінального провадження дозгадала в декларації про машину та 9 об’єктів нерухомості.

Прокуратура Львівської області порушила проти Олесі Заброварної кримінальне провадження за фактом декларування недостовірних відомостей.

Як інформує «Слово і Діло», згідно матеріалів справи, у своїх деклараціях за 2015-2016 роки митниця не вказала, що володіє 1/8 будинку площею 386 кв. м і 515-метровим нежитловим приміщенням у Львові.

Про це пише сайт «Наші гроші. Львів» із посиланням на інформацію із відкритого реєстру судових рішень.

У декларації за 2017 рік, поданій через два місяці після публікації, Заброварна вказала обидва об’єкти. Також вона довнесла 1/3 гаража площею 34 кв. м і згадала, що її чоловік володіє 303-метровим нежитловим приміщенням і 5 коморами загальною площею 91 кв. м. Окрім цього, митниця опам’яталася, що вже п’ятий рік користується автомобілем Audi Q5 2012 р. в., записаним на її 67-річну матір Лідію Дорош.

Чоловік Олесі Заброварної Олег у 2014 році також став власником новенького Mercedes-Benz ML 250 CDI. За тодішнім курсом долара покупка обійшлася йому в понад 75 тисяч.

Проте справжня окраса автопарку родини записана на 74-річну свекруху Марію Заброварну. Це представницький Rolls-Royce Wraith 2014 р. в. Його власницею пенсіонерка стала 20 березня цього року.

Згідно декларацій, офіційний дохід родини в 2015-2017 роках складала лише її зарплатня.

Раніше в НАБУ розповіли, чому закрили справу заступника Матіоса.

Нагадаємо, розгляд справи Гаврилової відклали до осені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: