На Донбасі затримали українця з георгіївською стрічкою

Читать на русском
На контрольно-пропускному пункті «Новотроїцьке» в районі бойових дій на Донбасі затримали українця з георгіївською стрічкою.

На контрольно-пропускному пункті «Новотроїцьке» в районі бойових дій на Донбасі затримали українця з георгіївською стрічкою.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко пообіцяв внести до парламенту проект Закону про заборону публічного використання Георгіївської стрічкиСказано 10 травня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Про це повідомили в прес-центрі Державної прикордонної служби України, передає «Слово і Діло».

«Вчора (16 червня) на КПВВ «Новотроїцьке», що в районі проведення Операції об'єднаних сил, прибув автомобіль ВАЗ під кермуванням громадянина України 1972 року народження. Під час візуального огляду автомобіля прикордонники Донецького загону помітили на дзеркалі заднього виду георгіївську стрічку», - йдеться в повідомленні.

Прикордонники відзначають, що крім того, під переднім сидінням автомобіля виявлена ​​друкарська продукція бойовиків ОРДО, зокрема газета «Донецька республіка». Зараз чоловіка для встановлення обставин передали співробітникам Національної поліції.

Нагадаємо, за публічне використання, демонстрацію георгіївської стрічки передбачена адміністративна відповідальність за ч. 3 ст. 173 КУпАП.

Раніше в Донецькій області штрафували мітингувальників за георгіївські стрічки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: