Трамп і Кім Чен Ин домовилися про зустрічі в своїх країнах

Читать на русском
Північнокорейське державне інформаційне агентство повідомило про те, що президент США відвідати Пхеньян, а їхній лідер – Вашингтон.
Кім Чен Ин і Дональд Трамп у Сінгапурі

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і лідер Корейської народно-демократичної республіки Кім Чен Ин під час саміту в Сінгапурі прийняли запрошення відвідати країни один одного.

Про це повідомляє Центральне інформаційне агентство Кореї, передає «Слово і Діло».

У повідомленні ЗМІ про саміт йдеться: «Кім Чен Ин запросив Трампа відвідати Пхеньян у зручний час, а Трамп запросив Кім Чен Ина відвідати США».

«Два топ-лідера з радістю прийняли запрошення один одного, переконавшись, що це послужить ще одним важливим приводом для поліпшення відносин з США», – йдеться в заяві.

На прес-конференції після того, як Кім Чен Ин покинув Сінгапур, Трамп згадав про перспективу потенційного візиту до Пхеньяну.

«Я сказав, що це станеться в день, якого я дуже чекаю, у відповідний час. І я також буду запрошувати голову Кіма у відповідний час в Білий дім. Я думаю, що це дійсно стане чимось дуже важливим. І він прийняв (запрошення). Я сказав, в слушний час», – заявив Трамп.

Нагадаємо, Кім Чен Ин і Трамп підписали історичний документ в Сінгапурі.

Пізніше став відомий текст цього договору.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: