США «заморозять» військові навчання з Південною Кореєю

Читать на русском
Президент США Дональд Трампа заявив, що штати «заморозять» військові навчання з Південною Кореєю.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трампа заявив, що США «заморозять» військові навчання з Південною Кореєю.

Трамп під час підсумкової прес-конференції за результатами саміту з лідером Північною Кореєю в Сінгапурі підкреслив, що мова поки не йде про скорочення кількості американських військових у Південній Кореї.

Кім Чен Ин хоче лімузин, як у Трампа, на переговорах зі СШАДелегація КНДР має намір орендувати в Сінгапурі автомобілі на час зустрічі президента США Дональда Трампа та Кім Чен Ина.

За його словами, ці «військові ігри» є дороговартісними й «дуже провокаційними». Нагадаємо,12 червня в Сінгапурі відбулися переговори делегацій США і Північної Кореї із участю лідерів країн. Американський президент заявив, що вони минули «краще, ніж будь-хто міг очікувати».

Перед цим лідер КНДР Кім Чен Ин і Дональд Трамп провели зустріч віч-на-віч. Президент США після неї зазначив, що очікує на «величезний успіх» у переговорах щодо денуклеаризації Корейського півострова.

За результатами саміту сторони підписали документ, згідно з яким Пхеньян «зобов'язується працювати, щоб закінчити денуклеаризацію Корейського півострова» в обмін на гарантії безпеки з боку США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: