Волкер: через втручання РФ на сході України йде війна

Читать на русском
Через втручання Російської Федерації на сході України йде війна, що викликала гуманітарну кризу.

Через втручання Російської Федерації на сході України йде війна, що викликала гуманітарну кризу.

Про це в Тwitter написав спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер, пише «Слово і Діло».

Чому до 2020 року будь-які переговори з РФ щодо Донбасу будуть марними?Павло Клімкін за підсумками саміту в Нормандському форматі заявив про те що, РФ пропонує ввести на Донбас тотально фейкову місію ООН. Подальші перспективи оцінили експерти.

«Як я побачив під час своєї нещодавньої поїздки, на сході Україні йде гаряча війна, яка викликала виснажливу гуманітарну кризу. Все це було викликано втручанням Росії», – написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, за словами Волкера, ситуація на Донбасі останнім часом перейшла в активну фазу – «гарячу війну».

Крім того, Волкер пыд час нещодавнього візиту в Україну відзначив сильні страждання мирного населення в зоні конфлікту й звернув увагу на небезпеку того, що війна на Донбасі «сходить ыз перших шпальт» світової преси.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко повідомив, що Україна передала до Міжнародного суду ООН меморандум щодо порушення Росією Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму.

Також міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів, скільки сторінок налічує справа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: