«За життя» не всім складом підтримала створення Антикорупційного суду, як обіцяв Рабінович

Читать на русском
Нардеп Вадим Рабінович не виконав обіцянку про те, що представники партії За життя підтримають створення Антикорупційного суду.

Народний депутат України Вадим Рабінович провалив обіцянку про те, що представники партії «За життя» підтримають створення Антикорупційного суду.

Таку обіцянку він дав 8 лютого 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Позіція нашої партії наступна: ми будемо повністю підтримувати роботу НАБУ, ми будемо повністю підтримувати створення Антикорупційного суду лише з однієї причини. Все, що сьогодні працює на очищення цих брудних, корупційних стаєнь, які так погано пахнуть, іде на користь Україні», – сказав Рабінович.

Вадим РабіновичНародний депутат України

Членами партії «За життя» вважаються депутати Рабінович, Шуфрич і Мураєв. Коли 7 червня 2018 року Верховна Рада в другому читанні підтримала президентський проект закону про Вищий антикорупційний суд, двоє з трьох членів партії підтримали цю ініціативу. Не проголосував депутат Євгеній Мураєв, який був відсутній у сесійній залі з невідомих причин. Відзначимо, що нардеп раніше пообіцяв, що не голосуватиме за створення цієї нової структури.

Як бачимо, серед трьох членів партії не було єдності в парламенті щодо створення Антикорупційного суду в Україні, тому обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Рабінович дав 93 обіцянки, з яких 17 виконав, а 37 – провалив.

Як нардепи голосували за закон про Антикорупційний суд – на інфографіці.

Подивитись, як обіцяли голосувати парламентарі за президентську ініціативу про створення ВАК, можна в матеріалі «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: