Львів накрила сильна гроза з градом – відео

Читать на русском
Потужна гроза з градом пройшла в понеділок, 4 червня у Львові. У місті пошкоджені дерева, автомобілі та лінії електропередач.

Потужна гроза з градом пройшла в понеділок, 4 червня у Львові. У місті пошкоджені дерева, автомобілі та лінії електропередач.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на Українські новини.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв закупити 100 великогабаритних автобусівСказано 8 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Є інформація про падіння гілок в районі Цитаделі, але там не пошкоджено ніякий об'єкт. Не впоралися з кількістю води два дощоприймача в Личаківському районі. Зараз комунальні служби їх розчищають. Є інформація про падіння гілок на вул. Клепарівській. Зараз там утруднено рух. Працюють відповідні служби. Гілками пошкоджено машини і лінії електропередач ЛКП Львівсвітло. Також було падіння гілки на вул. Ярошенка, там пошкоджень немає», - розповіла директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

На Гарячій лінії міста уточнили, що на вул. Клепарівській, 13 від падіння гілок дерев були пошкоджені 3 автомобілі, а також лінії електропередач.

Львів, сильний град! 04.06.2018Nazarinni Paganinni

За інформацією голови Личаківської районної адміністрації Івана Лозинського, на вул. Левицького з кількістю води не впоралися дощоприймачі. Комунальні служби їх зараз чистять.

Раніше в Україні через негоду було знеструмлено понад 60 населених пунктів.

Також нагадаємо, що в США три людини загинули через негоду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: