З'ясувалися подробиці ДТП з нібито кортежем Порошенка

Читать на русском
Поліцейське авто, яке збило велосипедиста-підлітка ввечері 31 травня в Києві, виконувало спецзавдання.

Поліцейське авто, яке збило велосипедиста-підлітка ввечері 31 травня в Києві, виконувало спецзавдання.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Автопригода із участю поліцейського автомобіля, який виконував спецзавдання, трапилася на вулиці Григоренка у Дарницькому районі близько 21-ї години. «Фольксваген» збив хлопчика, який їхав на велосипеді. У результаті дитина отримала тілесні ушкодження, «швидка» доставила його в лікарню», - йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

На місці працює слідчо-оперативна група, співробітники районної прокуратури та управління внутрішньої безпеки.

«Проводиться огляд місця аварії та встановлюються всі обставини ДТП. Після проведення першочергових слідчих дій буде визначено орган, що проводитиме розслідування», - зазначають у поліції Києва.

Пізніше у поліції додали, що «обоє співробітників поліції, які перебували у автомобілі, в присутності громадян та понятих пройшли тест на «драгері»: прилад показав, що правоохоронці не вживали алкоголь».

Крім того, поліцейських доставляють до лікаря-нарколога, щоб відібрати біологічні зразки для проведення дослідження на встановлення стану сп'яніння.

31 травня у Києві на нерегульованому пішохідному переході передове авто із супроводу президента Петра Порошенка збило велосипедиста на переході, його госпіталізували.

Водночас у прес-службі адміністрації президента у коментарі УП заперечили інформацію про те, що машина, яка збила велосипедиста, є частиною кортежу Порошенка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: