У поліції розповіли подробиці пограбування квартири Вишинського

Читать на русском
Із квартири арештованого головного редактора РІА Новости-Украина Кирила Вишинського вкрали документи та інші цінні речі.

Із квартири арештованого головного редактора РІА «Новости-Украина» Кирила Вишинського вкрали документи та інші цінні речі.

Як пише «Слово і Діло», про це «Українській правді» повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

Чи можливий обмін Вишинського на Сенцова та чи впливає на щось голодування?Прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца заявила про можливість обміну Вишинського на Сенцова. Оцінили такі перспективи та розповіли, який вплив має голодування ув’язнених на рішення, експерти.

Він підтвердив, що до чергової частини поліції близько 17 години в неділю надійшло повідомлення про проникнення невідомих до квартири.

«Зникли документи й цінні речі», – сказав Тракало, посилаючись на дані київської поліції.

Відкрите провадження за ч. 3. ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням до житла). Правоохоронці розслідують цей інцидент.

Напередодні адвокат Вишинського Андрій Доманський повідомив, що до квартири головного редактора РІА «Новости-Украина» було незаконне проникнення: «Меблі й речі в квартирі перевернуті та розкидані. Зникли кілька речей, але які саме, поки точно не відомо».

17 травня Херсонський міський суд арештував Вишинського на 2 місяці, захист подав апеляцію на рішення суду, однак Апеляційний суд Херсонської області відмовив стороні захисту в зміні запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: