Гройсман зібрав міністрів на термінову нараду

Читать на русском
У Кабінеті міністрів у понеділок, 4 червня, проходить термінова нарада. Про це під час засідання Погоджувальної ради заявив В'ячеслав Кириленко.

У Кабінеті міністрів у понеділок, 4 червня, проходить термінова нарада. Про це під час засідання Погоджувальної ради заявив віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко.

Він звернувся до голови Верховної Ради Андрія Парубія з проханням «відбути на термінову нараду до Кабінету міністрів», пише «Слово і Діло».

Кириленко додав, що на засіданні Погоджувальної ради буде представник уряду, «який занотує усі побажання парламентарів».

Про причини зустрічі наразі не відомо.

Нагадаємо, на брифінгу у понеділок, 4 червня, прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що подасть у відставку, якщо депутати парламенту не зможуть прийняти закон про Антикорупційний суд. Він повідомив, що має намір 4 червня працювати з керівниками парламентських фракцій щодо відповідного закону.

Раніше президент Петро Порошенко заявив, що створення Антикорупційного суду має розпочатися в липні. Він зазначив, що сподівається, що парламент, який «розглядає майже дві тисячі поправок до законопроекту про Антикорупційний суд», зможе його прийняти найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: