На Одещині помічник депутата вкусив поліцейського

Читать на русском
Помічник депутата покусав поліцейського під час заворушень в селі Цебриково Великомихайлівського району Одеської області.

Помічник депутата Чорноморської міськради покусав поліцейського під час заворушень в селі Цебриково Великомихайлівського району Одеської області.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив в соцмережах радник голови обласного управління Нацполіціі поліції Руслан Форостяк в середу, 3 червня.

«Один з помічників депутата міськради Чорноморська (ймовірно отримав відповідне партійне завдання і втілював його в селищі Цебриково, взагалі іншого району області) вкусив поліцейського за палець і завдав йому тілесні ушкодження», - написав Форостяк у Facebook.

За його словами, «інший діяч» прибув до тервиборчкому з спецзасобом (балон з газом) в кишені, і застосував його проти опонентів і правоохоронців.

Напередодні повідомлялося, що в селі Цебриково спалахнули заворушення, в результаті яких постраждали 13 поліцейських. Були затримані чотири людини. Сьогодні в Цебриково проходять повторні вибори глави і ради об'єднаної територіальної громади.

Як відомо, на виборчих дільницях в Одеській області шукають вибухівку.

Також сьогодні в Словенії проходять дострокові парламентські вибори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: