У Трампа вважають нелегітимними президентські вибори у Венесуелі

Читать на русском
Дострокові президентські вибори, що проходять у Венесуелі,  не є легітимними, заявила офіційний представник Держдепартаменту США Хізер Науерт.

Дострокові президентські вибори, що проходять у Венесуелі, не є легітимними.

Як пише «Слово і Діло», про це заявила офіційний представник Держдепартаменту США Хізер Науерт у своєму мікроблозі в соціальній мережі Twitter.

Якими будуть вибори у Венесуелі - заява учасників Саміту АмерикСША та 16 країн Латинської Америки погрожують не визнати заплановані на 20 травня 2018 року президентські вибори у Венесуелі.

«Так звані вибори в Венесуелі нелегітимні. США разом з демократичними країнами світу підтримують народ Венесуели і їх суверенне право вибирати своїх представників за допомогою вільних і чесних виборів», - йдеться в повідомленні.

20 травня Венесуелі в 13:00 мск стартували дострокові вибори президента країни. Кандидатами на пост глави держави є діючий президент Ніколас Мадуро, представник опозиції Енрі Фалькон, інженер Рейнальдо Кихада і пастор Хав'єр Бертуччо.

Раніше Каракас звинуватив США в саботажі виборів за допомогою санкцій. На думку влади країни, зазначивши, що введені Вашингтоном обмежувальні заходи не мають під собою правового підґрунтя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: