У Києві автомобіль з кортежу Порошенка збив велосипедиста. В АП спростовують (доповнено)

Читать на русском
У Києві автомобіль з кортежу президента України Петра Порошенка збив 13-річного велосипедиста на нерегульованому пішохідному переході.

У Києві автомобіль з кортежу президента України Петра Порошенка збив 13-річного велосипедиста на нерегульованому пішохідному переході.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерело у правоохоронних органа.

Поліцейське авто, яке супроводжувало кортеж президента, збило людину: реакція соцмережСьогодні вранці поліцейський автомобіль, який супроводжував кортеж Порошенка, збив людину. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

«У Києві на вулиці Григоренка, 5-7 навпроти ТРЦ Новус на нерегульованому пішохідному переході авто з кортежу президента зіткнулося з велосипедистом, який рухався переходом», - розповів співрозмовник агентства.

За попередніми даними, у результаті ДТП підліток отримав закриту черепно-мозкову травму. Його госпіталізовано до лікарні.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, в результаті зіткнення дитина разом з велосипедом відлетіла на 100 метрів у бік.

«Поліція не оформляє протокол. Люди оточили всіх і не дають виїхати, так як можуть зам'яти цю справу. У винуватця купа посвідчень з державних органів», - йдеться в повідомленні.

У той же час, джерело в адміністрації президента категорично заперечує інформацію, що з'явилася в ЗМІ інформацію, що це було авто з кортежу Порошенко.

Нагадаємо, у березні автомобіль кортежу президента Порошенка збив людину. Інцидент стався на розі вулиць Інститутської і Шовковичної.

Автомобіль поліції, який супроводжував кортеж президента, збив літнього чоловіка 1930 року народження. Він раптово вибіг на дорогу, незважаючи на заборонний сигнал регулювальника. Також це підтверджує відео з місця подій.

Попередньо, чоловік отримав перелом ноги і струс головного мозку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: