Лавров зустрівся з Кім Чен Ином у Пхеньяні

Читать на русском
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в ході візиту до Пхеньяна зустрівся з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в ході візиту до Пхеньяна зустрівся з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в МЗС РФ, передає ТАСС.

У Білому домі позитивно оцінюють переговори з КНДРПереговори між американською і північнокорейської делегацією проходять продуктивно і продовжують просуватися.

«31 травня міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров відвідав Корейську Народно-Демократичну Республіку з офіційним візитом і був прийнятий головою Державної ради КНДР Кім Чен Ином», - зазначили у відомстві.

Прийом відбувся в резиденції для почесних гостей Пекхвавон. Лавров став першим росіянином, який зустрівся з нинішнім главою КНДР.

Як повідомляється на сайті МЗС РФ, в ході переговорів з міністром закордонних справ КНДР Лі Ен Хо обговорювалися стан і перспективи подальшого розвитку відносин дружби і співробітництва між Росією і КНДР, 70-та річниця встановлення яких відзначається в поточному році.

«Відбувся предметний обмін думками щодо ситуації навколо Корейського півострова з акцентом на поглиблення координації зусиль в інтересах політико-дипломатичного врегулювання всього комплексу проблем субрегіону», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 26 травня відбулася друга зустріч Кім Чен Ина з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном.

Також Трамп определил перспективы встречи с Ким Чен Ыном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: