Заступник директора київської гімназії зберігав у кабінеті боєприпаси

Читать на русском
У Києві силовики викрили заступника директора однієї з гімназій міста в скоєнні ряду злочинів.

У Києві силовики викрили заступника директора однієї з гімназій міста в скоєнні ряду злочинів. Зокрема, мова йде про підробку документів, незаконне зберігання боєприпасів і психотропних речовин.

Про це повідомляє прес-служба столичної адміністрації, передає «Слово і Діло».

У Києві силовики викрили заступника директора однієї з гімназій міста в скоєнні ряду злочинів.

Під час проведення слідчих дій 30 травня біля чиновника в службовому кабінеті виявили, як передбачається, запал до бойової гранати, психотропні речовини, пристрій для відстрілу гумових куль і патрони до нього.

«29 травня 2018 року зазначений заступник директора, використовуючи завідомо підроблений екземпляр розпорядження КМДА, намагався потрапити в кабінет директора гімназії, взяти контроль над фінансово-господарською діяльністю установи», - йдеться в повідомленні.

Вказаного чиновника, а також директора гімназії планують звільнити з займаних посад, вже готові відповідні документи.

«Ситуація в гімназії знаходиться під посиленим контролем правоохоронців та представників Київської міської державної адміністрації. До охорони гімназії також залучені співробітники формування «Муніципальна варта», - розповіли в КМДА.

Заступнику директора вже обирають запобіжний захід, слідчі дії тривають.

У столичній адміністрації також повідомили, що в квітні поточного року була проведена перевірка фінансово-господарської діяльності зазначеної гімназії, матеріали щодо виявлених порушень відправлені в поліцію. Поліція Києва даний інцидент поки офіційно не коментує.

Раніше стало відомо, що в Одесі знайшли шість авіабомб часів Другої світової.

Також поліція вилучила боєприпаси в Дніпрі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: