На Трухановому острові з води виловили боєприпаси й вибухівку

Читать на русском
На пакунок із небезпечними предметами натрапили випадкові перехожі, які з магнітом шукали затонулі речі.

У Києві на Трухановому острові виявлено пакунок з боєприпасами та вибухівкою. На пакунок із небезпечними предметами натрапили випадкові перехожі, які з магнітом шукали затонулі речі.

Про це повідомляє поліція Києва, передає Слово і Діло. Правоохоронці кажуть, що отримали повідомлення від чоловіка про те, що він виловив у воді відро та пакунок із патронами та гранатами.

Уточняється, що на місце події прибули вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

«При огляді речей виявили предмети, схожі на чотири корпуси гранат, запали, п’ять тротилових шашок, десять пострілів для підствольного гранатомета, п’ять магазинів до автомата та понад 1,5 тисячі патронів різного калібру. Усе це відправили для проведення експертизи», - сказано в повідомленні.

Матеріали внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Повідомляється, що оперативники працюють над встановленням власника вилучених предметів. Додамо, керівник Нацполіції Сергій Князєв заявив, що до кінця року Національна поліція України отримає 250 сучасних гвинтівок для підрозділу КОРД.

За даними порталу, голова Нацполіції обіцяє до 2020 року завершити реформу Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: