Суд передав АРМА майно підозрюваного у справі ЛБТЗ

Читать на русском
Антикорупційні прокурори домоглися передачі бізнесу і майна одного з підозрюваних у справі ЛБТЗ в управління АРМА.

Суд передав в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) заарештовані квартиру та бізнес підозрюваного детективами НАБУ у справі Львівського бронетанкового заводу бенефіціара ТОВ «Булет Лайн» Артема Степаненка.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання детектива НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Зазначається, що ухвалою Солом'янського райсуду Києва від 21 липня 2017 року було накладено арешт на квартиру Степаненка; 14,5 тисяч доларів готівкою; його корпоративні права у вигляді 33% статутного капіталу в ТОВ «Соурс»; корпоративні права у вигляді 99% статутного капіталу ТОВ «Булет Лайн»; корпоративні права в розмірі 100% статутного капіталу ПП «Семеро груп»; корпоративні права в розмірі 100% статутного капіталу ТОВ «Соурс Україна» з метою забезпечення конфіскації майна як виду покарання.

Водночас, у зв'язку з накладенням арешту внаслідок бездіяльності або навмисних дій власника, вартість майна може зменшитися частково або повністю, що призведе до неможливості виконання покарання у вигляді конфіскації майбутньому. Детектив додав, що вказане майно необхідно передати в управління АРМА.

Суд клопотання задовольнив.

Нагадаємо, суд відмовив НАБУ в передачі майна директора ЛБТЗ в управління АРМА.

Раніше суддя обмежив підозрюваним у справі ЛБТЗ терміни ознайомлення з розслідуванням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: