Киян попередили про високий рівень забруднення повітря

Читать на русском
У Києві протягом 30 і 31 травня зафіксований підвищений рівень забруднення повітря, така обстановка протримається до 4 червня.

У Києві протягом 30 і 31 травня зафіксований підвищений рівень забруднення повітря, така обстановка протримається до 4 червня.

Про це повідомили Київської міської державної адміністрації з посиланням на дані Українського гідрометцентру, пише «Слово і Діло».

В яких містах України найбрудніше повітря?«Слово і Діло» розібралося, в яких містах України найбрудніше повітря та які саме речовини в ньому містяться.

За наявними даними, високий рівень забруднення повітря пов'язаний з метеорологічними умовами, що сприяють накопиченню і утриманню шкідливих домішок в приземному шарі повітря.

У КМДА повідомили, що рівень забруднення діоксидом азоту досяг 4-6 середньодобових гранично допустимих концентрацій в районах площ Бессарабської, Деміївській і Перемоги, Оболонського проспекту та вулиць Довженка, Попудренка, Скляренка.

Рівень забруднення формальдегідом досяг 4-5 середньодобових гранично допустимих концентрацій в районах площ Бессарабської, Деміївській і Перемоги, Оболонського проспекту, бульвару Лесі Українки і вулиці Довженка.

Раніше синоптики дали прогноз на перший місяць літа.

Нагадаємо також, що були названі країни з найчистішим повітрям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: