У Києві частково відновили подачу гарячої води

Читать на русском
У Києві відновили поставки гарячої води 1366 споживачам, з яких 1253 - житлові будинки, 21 - лікувальний заклад, 50 - дитсадки, 42 - школи та інші.

У Києві відновили поставки гарячої води 1366 споживачам, з яких 1253 - житлові будинки, 21 - лікувальний заклад, 50 - дитсадки, 42 - школи та інші.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, повідомляє прес-служба міськадміністрації.

Киян очікує масштабне відключення води: список вулицьУ Київводоканалі анонсували наймасштабніше відключення споживачів від централізованого водопостачання в історії столиці, яке відбудеться найближчими днями.

У цих споживачів, за словами Пантелєєва, вже проведені гідравлічні випробування мереж.

«Зараз 1366 споживачів міста Києва підключені до ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 замість районних котелень і станцій теплопостачання, де сьогодні відсутнє газопостачання у зв'язку з відмовою НАК Нафтогаз України укласти договір з КП Київтеплоенерго на поставку природного газу. Саме тому, де існує технічна можливість, ми підключили будівлі до інших джерел теплопостачання - до ТЕЦ, на яких поки газопостачання не припинене», - пояснив Пантелєєв.

Разом з тим він додав, що в місті на сьогодні без гарячого водопостачання залишаються майже 3 тисячі будівель.

Нагадаємо, з кінця квітня і до початку червня гарячу воду відключили низці споживачів у Святошинському, Шевченківському, Солом'янському, Подільському, Голосіївському, Оболонському, частини Дарницького та Печерського районів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: