У трьох районах Києва не можна буде користуватися водою

Читать на русском
У Києві в ніч на 17 травня відразу в трьох районах будуть промивати водопровідні мережі. Заходи торкнуться Голосіївського, Дарницького та Шевченківського районів Києва.

У Києві в ніч на 17 травня в трьох районах будуть промивати водопровідні мережі.

Про це повідомляє пресс-служба Київводоканалу, пише «Слово і Діло».

Зокрема, згідно з повідомленням, у зв'язку з цим не рекомендується митися водою з-під крана і використовувати її для приготування їжі. Дані заходи торкнуться Голосіївського, Дарницького та Шевченківського районів Києва.

У відомстві уточнили вулиці, де проведуть промивання водогону.

Голосіївський район: проспект Голосіївський; Героїв Оборони; Родимцева; Потєхіна; Метрологічна; Заболотного.

Профілактична промивка буде проводитись з 24:00 до 05:00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуару чистої води №2 на насосної водопровідної станції «Голосіївська».

Дарницький район: Зрошувальна; Бориспільська; Горбунова; Ремонтна; Світла; Колекторна; Ташкентська; Автопаркова; селище ЗБК-1; селище «Рембаза»; ж/м «Нова Дарниця».

Профілактична промивка буде проводитись з 24:00 до 06:00.

Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуару чистої води №1 на насосної водопровідної станції «Колекторна».

Шевченківський район: Щербаківського; Турчина; Безручко; Якуша Курчака; Рожинская; Дудника; Параджанова; Салютна; Всеволода Петрова; Естонська; Муромская; Ставропольська; Туполєва; Краснодарська; Кирпоноса; Саратовська; Невська; Олександрівська; Бабушкіна; Каминова; Магістральна; Сонячна; Стеценко; Толбухіна; Усурійська; Цулукідзе; Черняховського; Гончара.

Уточнюється, що профілактична промивка буде проводитися з 21:00 до 03:00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуару чистої води № 1 на насосної водопровідної станції «Сирецька».

Як розповіли у відомстві, після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити.

Якщо візуально вода прозора і не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Також у «Київводоканалі» відзначили, що промивка - це обов'язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода, в тому числі в резервуарах, не застоювалася і не погіршується її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Нагадаємо, в результаті проведення робіт на дощової каналізації по вулиці Гончара в Києві був пошкоджений водопровід.

Раніше в «Київводоканалі» анонсували наймасштабніше відключення споживачів від централізованого водопостачання в історії столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: