Вісім районів Києва залишаться на місяць без гарячої води

Читать на русском
Вісім районів столиці будуть відключені від гарячого водопостачання до 1 червня через перепідписання договорів із компанією Київгаз.

Вісім районів столиці будуть відключені від гарячого водопостачання до 1 червня через перепідписання договорів із компанією «Київгаз».

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє мерія Києва з посиланням на заступника голови Київської міськдержадміністрації Петра Пантелеєва в п'ятницю, 27 квітня.

У Києві невідомі розібрали частину дамби Бортницької станції аераціїУ Києві невідомі розібрали частину дамби Бортницької станції аерації. У Київводоканалі цей випадок критичним не вважають.

Так, у зв'язку з укладенням договорів на газопостачання декількох котелень у Святошинському, Шевченківському, Солом'янському, Подільському, Голосіївському, Оболонському, частинах Дарницького та Печерського районів відключать гарячу воду.

Зазначається, що гарячої води не буде в будинках, які неможливо підключити до ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і заводу «Енергія».

Також одночасно будуть проводитися щорічні гідравлічні випробування теплових мереж.

«Місто об'єднало в часі ці процеси – технічні регламентні роботи з підготовки мереж до зими та процес переукладання договорів на поставку газу. Для їх виконання районні теплові мережі змушені тимчасово припинити гаряче водопостачання планово до 1 червня», – сказав Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, 17 квітня повідомлялося, що в Києві починають відключати гарячу воду. Так, більш ніж 30 вулиць у Солом'янському районі залишатимуться без гарячого водопостачання до кінця квітня через планові гідравлічні випробування тепломереж у житлових будинках.

Як відомо, 30-31 березня в Києві відбулося наймасштабніше відключення води в історії міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: