У Флориді через ураган загинули люди

Читать на русском
Субтропічний шторм Альберто обрушився на американський штат Флорида. Два телевізійних журналіста загинули, коли дерево впало на їх автомобіль.

Через субтропічний шторм «Альберто», що обрушився на американський штат Флорида, є перші людські жертви.

Як пише «Слово і Діло», видання NBC інформує, що в Полк-Каунті, штат Північна Кароліна, два телевізійних журналіста загинули, коли дерево впало на їх автомобіль.

Загиблі працювали в одному з філіалів NBC.

Шторм супроводжується сильними зливами і повенями.

«Центр «Альберто» досяг суші біля міста Лагуна-Біч, штат Флорида. Сильні опади та підтоплення зареєстровані в ряді районів півострова Флорида», - йдеться у попередженні Національного центру по спостереженню за ураганами, штаб-квартира якого розташована в Майамі.

Раніше управління з надзвичайних ситуацій Флориди повідомляло, що понад 2,6 тис. будинків в штаті залишилися без електроенергії.

Через «Альберто» в штатах Алабама, Міссісіпі і Флорида раніше був введений режим надзвичайної ситуації. Про небезпеку повеней через проливні дощі оголошено також у штатах Північна Кароліна, Теннессі і Джорджія.

За інформацією ЗМІ, збитки США від шторму «Альберто» можуть скласти $1 млрд.

Нагадаємо, рятувальники евакуювали близько 200 осіб, зокрема й дітей, з підтоплених баз відпочинку в Запорізькій області.

Також стало відом, що літо в Україні почнеться з похолодання та дощів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: