САП скерувала до суду справу екс-слідчого ГПУ Суса

Читать на русском
Колишній слідчий звинувачується у скоєнні злочинів, кваліфікованих за ч.ч.3,4,5 ст. 191, ст. 366-1 Кримінального кодексу України.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура 25 травня 2018 року за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерувала до Подільського районного суду міста Києва обвинувальний акт щодо екс-заступника начальника Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки – начальника управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Генеральної прокуратури України Дмитру Сусу.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на офіційний сайт НАБУ.

Нагадаємо, що колишній слідчий звинувачується у скоєнні злочинів, кваліфікованих за ч.ч.3,4,5 ст. 191, ст. 366-1 Кримінального кодексу України, а саме в заволодінні чужим майном у великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, заволодінні та розтраті чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинених повторно; поданні суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: